Betalningsmetoder
Leverans
Telefonstöd Telefonstöd
Arbetstimmar 09:00 - 17:00
Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Om oss

Vi är ett enklare och smartare apotek på nätet. Vår vision är att bli det bästa apoteket på nätet och att alla våra kunder ska vara 100% nöjda med våra produkter, tjänster och kundservice.

Onlineapotek för din bekvämlighet

Alla känner nog igen sig i att det tar tid att hämta sina läkemedel på ett traditionellt apotek. Du måste först sätta dig i bilen och åka iväg, hitta en parkering, ta en nummerlapp och sedan vänta, vänta i vad som känns som en evighet. För ett helt vanligt apoteksbesök får man räkna med avsätta mycket tid. Av någon outgrundlig anledning tycks det alltid ta onödigt lång tid att få ut sina mediciner, även om det är få kunder inne på själva apoteket. Detta är ett problem vi vill råda bot på!

Genom att köpa dina receptbelagda- och receptfria läkemedel på nätet hos oss, kan du dra nytta av följande fördelar:

  • Spara massor av tid - hur mycket värderar du din egen tid till egentligen?
  • Spara på miljön - att ensam åka bil till apoteket är inte klimatsmart. Genom att handla hos oss skickas dina läkemedel med fraktbolag som har dagliga rutter runt om i landet.
  • Spara pengar - vi har lägre omkostnader eftersom vi slipper betala för dyra butikslokaler. Därför kan vi erbjuda dig bättre priser på både receptbelagda- och receptfria läkemedel.
  • Öppet dygnet runt - vilket vanligt apotek kan konkurrera med det?

Tryggt och säkert onlineapotek

Från tryggheten av ditt hem kan du enkelt beställa dina läkemedel via din dator, surfplatta eller mobil. Du loggar helt enkelt in på vår sida genom att använda dig av bankID eller mobilt bankID. BankID är den säkraste- och absolut mest använda metoden på marknaden idag, en teknik som dessutom har utvecklats av de svenska bankerna. Du kan med andra ord känna dig 100% trygg när du handlar hos oss.

När du har beställt dina varor skickar vi dem enbart med trygga- och etablerade logistikföretag. Vi arbetar bara med proffs, för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

Kvalitet framför allt

När vi tänker på kvalitet tänker vi inte enbart på produkternas kvalitet. Kvalitet är en filosofi vi lever efter och som vi ständigt arbetar med för att bli bättre. Genom att ständigt förbättras kan vi försäkra oss om att vi hela tiden ligger steget före, och på så vis kan vi vara den ledande aktören inom kvalitetsarbete för onlineapotek.

Produkternas kvalitet

Vi kvalitetstestar alla våra produkter för att säkerställa att vi har de bästa produkterna inom respektive kategori. Att snåla på kvalitet gynnar ingen, speciellt när det kommer till läkemedel och apoteksprodukter! Därför samarbetar vi endast med etablerade läkemedelsbolag och seriösa leverantörer. Du som kund ska alltid känna att produkter från oss är av bästa kvalitet, fungerar efter dina förväntningar och är hållbara.

Hemsidans kvalitet

När du besöker vårat onlineapotek ska den fungera bättre än dina förväntningar. Uppdateringar sker under tider vi har som minst besökare för att inte störa din upplevelse. Vi genomför rigorösa tester innan vi lanserar nya funktioner för vara helt säkra på att de fungerar efter våra hårt ställda krav. När du handlar hos oss ska köpprocessen vara så enkel och smidig som möjligt.

Dessutom har vårat onlineapotek:

  • Tydliga och aktuella lagersaldon.
  • Klara besked om leveranstider.
  • Ett stort sortiment av kvalitetsprodukter.
  • Många betalningsalternativ.

Kundservicens kvalitet

Våra medarbetare utbildas för att hållas ajour. Kunskap är en färskvara som behöver underhållas och kompletteras allteftersom ny forskning publiceras. Därför fortbildas vår personal löpande för att kunna erbjuda dig de bästa tjänsterna och kundservice av högsta kvalitet. Vår duktiga personal finns därför tillgängliga för dig när du behöver dem.

Kommunikationens kvalitet

Vi förstår att det är en frustrerande situation när man inte vet vad som händer med ens beställning. Därför tar vi kommunikation på allvar. När du beställer hos oss kan du vara säker på att vi håller en god kommunikation med dig. Du informeras om varje steg i orderprocessen och kan enkelt följa din beställning, hela vägen från beställning till leverans. Genom att ständigt informera dig om hur det går med din beställning kan du känna dig trygg, utan att uppleva någon form av frustration. Hos oss kommer alltid du som kund i första hand!