Betalningsmetoder
Leverans
Telefonstöd Telefonstöd
Arbetstimmar 09:00 - 17:00
Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Läs allt om tantrisk beröring, tantra massage och tantrasexövningar

Att prova nytt är gott för huvud, kropp och tantra är rätt hitlåt att shaka loss till vare sig man utforskar själv eller med kärleksintresset.

Tantrasex övningar för beroendeframkallande sex 

Den som känner att sexuella livet gått i stiltje har flera tag för nya toppar. Ett världsberömt vis att göra detta är att prova tantra. Det kan bli så att du när du väl har provat inte vill återgå då du är besatt av detta sätt för intimitet. Det finns myter om detta men de vise hävdar är att det är en normal praktika som hjälper flera älskande och dem som vill lära sig mer om sin egen sexualitet och välbefinnande. 

Relaterad Artikel: Köpa Kamagra 100mg Oral Jelly online från apotek i SverigeDet finns inget fel i att vara vänlig mot sig själv utan lekvän i stugan. Detta handlar inte om barnaalstrande utan dekadenta utsvävningar i slutna sällskap. Lättja är inte detssamma som degeneration.

Vad är tantra och hur hjälper det mig 

Detta är en tusenårig filosofi som bygger på grunden mellan kroppslig sexualitet och den andliga. Med ursprung i Indien följer många detta som spridits över jordklotet och blivit populärt i västvärlden. Allt från kändisar till vanliga Svenssons satsar på och prisar vad det gjort för sexuella erfarenheter. Alla kan utöva tantrasex och uppleva något rafflande. Som att prova en ny smak när man väljer glass. Poeter, artister, sångare, konstnärer och andra kulturmänniskor har länge propagerat för tantra. Att ropa ut tantras budskap från hustak, scener och mystiska platser i orienten.

Tantrisk beröring för en kropp i extas 

Syftet med detta sätt att praktisera sex är att man kan nå klimax såväl andligen som kroppsligt. Många invigda talar om extaser som håller under lång tid och nästan inte går över alls. Vare sig situation är det väl värt att lägga lite tid på att utsätta sig för nervpirrande härlighet. Alla behöver beröring för att må väl vare sig det leder till en sexuell kontakt eller inte. 

Relaterad Artikel: Köpa Lovegra online - Viagra för kvinnor Receptfritt apoteket

Detta är grundläggande för mänskligheten och våra behov. För den som haft ett dött sexliv kan det vara vägen tillbaka till en mer hälsosam livsstil när det kommer till intimitet. 

Vad är tantra massage bra för 

Den som älskar detta sätt att vara nära varandra vet att massagen man använder inte bara eggar på sexuellt utan hjälper med att lätta på stress samt fysiska åkommor som trycker någonstans. Man kan få ut långt mer än bara det uppenbara av att lära sig mer om tantra och hur det fungerar när man praktiserar denna indiska tradition som överlevt så många århundraden. 

Kroppslig och själslig hälsa är viktigt för människor och intresset växer med åren. Tack vare att man slängt ut tabun och andra orsaker till varför människor inte talar med varandra är det därför lättare än någonsin förut att kunna ta sig själv till nästa spirituella nivå i livet. Det må inte passa alla men det finns helt enkelt ingen anledning till att man inte borde ge dig en chans. Historien visar att detta överlevt av en anledning och rört sig som en löpeld över världssamfundet.