Betalningsmetoder
Leverans
Telefonstöd Telefonstöd
Arbetstimmar 09:00 - 17:00
Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Frakt och leverans

Du erbjuds många olika fraktalternativ hos oss. Detta är för att uppfylla allas önskemål om hur man vill få sina varor levererade samt för att alla ska få så snabb leverans som möjligt. Bor man i en miljonstad finns många valmöjligheter. När du shoppar från oss utses en tillrådande fraktmetod. Det är den fraktsättet vi förmodar går kvickast baserat på din bostadsadress.

Fraktkostnad - Fraktfria alternativ finns

Du kan alltid handla fraktfritt hos oss! Beroende på hur stort ditt paket är skickas det till din brevlåda eller till ditt närmsta paketombud. Sedan kan du även välja att mot en extra kostnad få varorna hemlevererade eller expresslevererade. Att få paket hemlevererat kan vara bekvämt i många situationer, speciellt om man har långt till ett paketombud.

Onlineapotek med expressleverans

Behöver du snabb leverans? Inga problem. Vi erbjuder flera alternativ av snabbleveranser. Oberoende om du bor i en storstad eller ej. Vi samråder med flertal speditörer och budfirmor som dagligen kör runt vårt avlånga land. Val du kan utse  varierar mellan expresspaket både med hemleverans och till paketombud.

Leveranstid

På varje produkt i vår webbshop ser du förväntad sändningsstid och dagsaktuellt lagersaldo. Standardtid för våra försändelser är normalt 1 till 3 arbetsdagar, räknat från dagen då kollit eller kollina avgick vårt lager. Vi handlägger din beställning ogonblickligen och du kommer att meddelas när varorna har skickats.

Om våra logistikföretag har hög belastning, exempelvis under juletider, kan sändningstiden dröja någon dag extra. Om du har väntat mer än 5 vardagar bör du höra av dig till oss. Du kan dock alltid spåra ditt paket för att se var det befinner sig, se "spåra din sändning" nedan.

Spåra din sändning

När vi har behandlat din beställning och packat dina varor, skickar vi ut en sändningsrapport till den e-postadress du uppgav vid beställningstillfället. I sändningsredogörelsen finner du sändningsnumret för ditt paket. Med hjälp av sändningssiffrorna kan du spåra godset och därför ha koll på var det befinner sig under hela transportprocessen.

Vart ditt paket skickas

Avhängigt på paketstorlek skickas gods antingen till din brevlåda eller till ditt närmaste paketrepresentant. Får paketet plats i din brevlåda så är det alternativet att föredra. Du kan även välja att få paketet hemlevererat mot en extra avgift. Väldigt stora paket, som ej går att skicka till ombud skickas hem till dig eller hämtas ut på terminal.

Vilka logistikföretag vi samarbetar med

För att få så snabba leveranser som möjligt oavsett var i Sverige du bor, samarbetar vi med många logistikrörelser. Beroende på vilket postnummer du bor på är inte alla dessa tillgängliga för dig att utvälja.

Airmee Express

Gäller för Stockholmsområdet. Med Airmee får du en SMS när de har plockat upp dina varor. Du kan sedan följa transporten i realtid. Budet kontaktar dig innan leverans för att säkerställa att du är på plats och om portkod eller liknande behövs. Efter överenskommelse kan paketet även lämnas utanför din dörr om du inte är hemma.

Stockholms innerstad - expressleverans varje heltimme:

 • Mån-Tor: kl. 09:00 - 22:00
 • Fre: kl. 09:00 - 18:00
 • Sön: kl. 11:00 - 17:00

Stockholm närförorter - expressleverans varannan timme:

 • Mån-Tor: kl. 09:00 - 22:00
 • Fre: kl. 09:00 - 19:00
 • Sön: kl. 11:00 - 18:00

Airmee kvällsleverans

Gäller för hela Göteborgsregionen och Stockholmsregionen. Precis som med Airmee Express får du ett textmeddelande när varorna har avhämtats. Kuriren kontaktar dig när denne begynnar närma sig för att säkra att du är i din bostad eller om det behövs någon portkod eller liknande. Enligt uppgörelse kan paketet även lämnas utanför din dörr, om det skulle vara så att du inte är hemma.

Hela Stockholm

 • Mån-Fre: Hemleverans under kväll mellan kl. 17:00 - 22:00.
 • Sön: Hemleverans under kväll mellan kl. 17:00 - 22:00.

Hela Göteborg

Mån-Fre: Hemleverans under kvällen mellan 17:00 - 22:00 nästkommande vardag.

DHL

DHL har över 1300 paketplatser i Sverige, därför är sannolikheten stor att du är närbelägen ett sådant. Ombud är vanligtvis vanliga matvarubutiker, bensinstationer eller annan konsumtionshandel.

DHL till ombud - Hela Sverige

 • Leveranstid 1-3 vardagar.
 • Välj vilket ombud du vill ha paketet levererat till.

DHL Express - Hela Sverige

 • Leverans nästkommande vardag.
 • Välj vilket ombud du vill ha paketet levererat till. Du kan även välja hemleverans under kväll.

PostNord

Paket som får plats i din postlåda skickas som varubrev, annars skickas det till ditt närmsta postombud. Precis som med DHL är PostNords förmedlare vanligtvis matvarubutiker, drivmedelsstationer eller andra butiker inom dagligvaruhandel.

Hela Sverige

 • Leveranstid 1-2 vardagar.
 • Leverans till brevlåda eller så kan du välja vilket ombud du vill ha paketet levererat till.

DB Schenker

DB Schenker har över 1600 paketombud runt om i Sverige.

Hela Sverige

 • Leveranstid 1-3 vardagar.
 • Välj vilket ombud du vill ha paketet levererat till.